Biserica Filadelfia

Biserica Filadelfia este fondatorul Liceului TEOretic “Elimul Nou”.

Scopul Bisericii este Să-L glorifice pe Dumnezeu!

Misiunea Bisericii Filadelfia – Să ajute orice om să devină urmaș devotat al lui Isus prin CREDINȚĂ, COMUNIUNE, CREȘTERE, CONTRIBUȚIE.

www.filadelfia.md

logo Biserica Filadelfia
about_small_1

Centrul Educațional Pro Didactica.

Centrul Educațional Pro Didactica este o organizație neguvernamentală non-profit, fondată la 11 august 1998

Centrul Educațional Pro Didactica are drept scop promovarea principiilor unei societăți deschise pentru sprijinirea persoanelor și organizațiilor interesate de învățare și dezvoltare continuă, care să le faciliteze afirmarea personală și profesională și o mai bună integrare într-o societate în tranziție.

Pentru aceasta, centrul oferă programe și servicii calitative de informare, instruire și consultanță, axate pe formarea abilităților de învățare permanentă.

ProDidactica official website

ACCESS

Programul English Access Microscholarship (ACCESS) oferă o bază de competenţe de limba engleză pentru elevii cu vârsta 14 – 18 ani, din medii defavorizate. Acesta reprezintă un ansamblu de cursuri extra-curiculare şi activităţi educative într-un program intensiv de vară. Participanţii acestui program obţin o apreciere pentru cultura americană şi valorile democratice. De asemenea creşte şi capacitatea lor de a participa cu succes la dezvoltarea socio-economică a ţărilor lor. Pe lângă aceasta ei obţin capacitatea de a concura şi de a participa, în cadrul diferitor programe de studii în SUA.

ACCESS pe Facebook

Despre ACCESS

about_small_2
about_small_3

Council and Information Centre

Centru informare și dezvoltare. Lucrează cu liceenii, absolvenții gimnaziului și nu doar pentru a-i ajuta să identifice oportunităţile educaţionale şi profesionale, le oferă consiliere şi suport în dezvoltarea lor, de asemenea îi ajută să-şi clarifice aspiraţiile privind cariera.

treci pe +G

Asociația Internațională a Școlilor Creștine

Asociația Internațională a Școlilor Creștine (ACSI) are privilegiul de a lucra în parteneriat cu dascăli creștini din întreaga lume pentru a-i ajuta să influențeze o nouă generație de tineri pentru Isus Hristos!

ACSI este cea mai mare organizație a Școlilor Creștine Protestante din întreaga lume, slujind peste 23.000 de școli și 5,5 milioane de elevi de pe tot cuprinsul globului. Angajații ei sunt profund preocupați de nevoile fiecărei școli membre și oferă instruire, sprijin și încurajare pentru a ajuta directorii și dascălii să influențeze mai eficient viețile copiilor pentru Hristos. ACSI oferă asistență fără interferență și oportunități fără obligație. Este plăcerea noastră să vă slujim pentru binele copiilor voștri și gloria lui Dumnezeu.

www.acsieurope.org

about_small_2
about_small_3

Alți parteneri

  • Asociația World Teach, România
  • Centrul de Creație FINEAS, Bacău, România
  • Hobby Club, Bacău, România Hooby Club official website

Join now